pret iphone 4sFindcă Apple vrea sa facă bani pe spatele fraierilor. Rețeta e simplă: se ia un telefon bun, se schimbă câteva componente ca să fie un pic mai bun și se lansează pe piață la preț dublu față de iPhone 4. Fraierii vin și cumpără, findcă trebuie să fie în pas cu tehnologia (a se citi moda). Peste câteva luni se lansează iPhone 5, care e și mai tare. Fraierii care au cumparat iPhone 4S vin și cumpără noul iPhone 5, findcă ei asta fac, doar sunt fani Apple.

Și uite asa, Apple, the cash machine, a mai facut câteva miliarde de dolari, ca să nu aibă acționarii motive să plângă după Steve Jobs.

upgrade kit pentru iphone 4

 

3 Comentarii

 

 1. 09.10.2011  2:33 PM de 1nu Reply

  Prețul nu e dublu, e exact același preț cu care a fost lansat iPhone 4 în iunie anul trecut.

  • 10.10.2011  2:09 PM de Exprimare Libera Reply

   Salut. Eu m-am referit că au lansat un iPhone 4 cu câteva componente schimbate, la preț dublu față de cât se vinde iPhone 4. Asta în condițiile în care toată lumea aștepta iPhone 5, un smartphone care trebuia să aducă multe schimbări față de iPhone 4. Mi se pare o măgărie făcută tocmai în ideea de a mai mulge niște bani.

 2. 28.10.2011  5:47 AM de Catalin Reply

  Ce masina ai 1nu? Eu conduc un logan. Daca maine dacia ar scoate noul logan cu motor mai mare, faruri mai bune si cruise-control si l-ar vinde la 12000 euro, dublu cat e al meu, am fi toti revoltati. Asta face si apple.

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.