Dupa ce intr-un articol anterior v-am explicat tot ce trebuie sa stiti despre cauciucurile de iarna, astazi am sa va spun de unde puteti lua cauciucuri de iarna ieftine si bune.

Am sa exclud din start magazinele online. Asa cum am mai spus-o, e plin internetul de magazine online aparute peste noapte datorita acestei legi. N-am sa le iau in calcul pana nu se regleaza un pic piata, sa stim si noi care sunt serioase si merita si care nu.

Odata exclus online-ul ramanem cu doua variante: serviceurile si vulcanizarile sau hipermaketurile. Asa ca am luat la colindat serviceurile si hipermarketurile si concluziile sunt urmatoarele:

- daca vrei cele mai ieftine cauciucuri de iarna, iti recomand service-urile de cartier. Per total, poti sa iesi cu 10-20% mai ieftin decat urmatoarele doua variante. Problema cu ei e ca iti vor oferi niste cauciucuri de care eu nu am auzit in viata mea, gen: Riken. Daca alegi marci mai cunoscute, vei iesi mai scump decat la urmatoarele doua variante.

- daca vrei sa-ti cumperi cauciucuri de iarna produse de marci renumite (cum ar fi Pirelli, Bridgestone, Continental, etc), iti recomand serviceurile mari, cunoscute. Au cele mai bune preturi si beneficiezi de montaj si echilibrare pe masura pretului platit.

- daca vrei un compromis intre calitate si pret, iti recomand hipermarketurile. Marcile prezente aici sunt destul de cunoscute (Debica, Marangoni, Sava, etc) si preturile sunt acceptabile. Dintre hipermarketuri, cele mai bune oferte le-am gasit la Metro, unde pe langa montajul gratuit am primit bonus si echilibrarea rotilor.

Un lucru de care trebuie sa tineti cont e ca majoritatea serviceurilor si hipermarketurilor va ofera gratuit schimbul cauciucurilor.

 

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.