Steaua BucurestiChiar acum câteva minute, Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici declarau la știrile ProTV că Steaua nu poate fi retrogradată datorită cazului Valiza. De ce? Legea nu trebuie să fie una și aceeași pentru toți?

Dacă se dovedește că Gigi Becali a încercat să influențeze rezultatul meciului cu celebra lui valiză, atunci Steaua trebuie retrogradată. Faptul că are câteva milioane de suporteri nu are nici o importanță aici.

Și dacă nu ești de acord cu ce am scris aici, mai gândește-te o dată când înjuri un baron care scapă basma curată findcă nu e judecat cu aceeași măsură ca ceilalți.

Sursă necunoscută

 

5 Comentarii

 

 1. 28.03.2012  9:42 AM de mariusik Reply

  uuuuuu!!!! (asta nu e injuratura:D)
  asa, sa continuam...nu e bine sa publici chestii de genu' asta, pt ca iti vei pierde "vizitatotii" ca mine:P...si nu doar pt ca sunt stelist, ci pt ca nu e: 1. nu au mai fost cazuri de genu' asta (deci pica "Legea nu trebuie să fie una și aceeași pentru toți?") 2. banii nu erau in scopul de a "cumpara" un meci, ci de a stimula o echipa SA CASTIGE ;) 3. rapid e sub Steaua!!!:D

 2. 28.03.2012  9:45 AM de mariusik Reply

  CONCURS : Ghiceste de unde lipseste cuv. "adevarat"? :D

 3. 28.03.2012  12:48 PM de Exprimare Libera Reply

  Ha ha ha!

  1. Mă refeream că legea trebuie să fie aceeași indiferent de câți suporteri are o echipa.

  2. Daca eu îi dau bani unei funcționare ca să-mi analizeze mai repede dosarul, nu se cheamă tot mită? N-o pun să facă nimic ilegal, își face doar treaba, însă sunt avantajat față de toți ceilalți care erau înaintea mea și totuși acum așteaptă să termine ea cu mine.

  Steaua și-a creat un avantaj față de celelalte echipe. Aici e buba, de asta trebuie să fie pedepsită. Dacă maine cumpără un șeic Dinamo și vă stimulează toți adversarii SĂ CÂȘTIGE, ați țipa toți că nu e normal așa ceva.

  3. Am tot căutat contraargumente, însă ai dreptate. Rapid e la un punct sub Steaua.

  Aștept replica :D

 4. 05.04.2012  3:24 PM de mariusik Reply

  Am intarziat un pic :)

  Asa...ia sa vedem ce avem noi aici...
  1. Nici nu cred ca se pune problema asa, treaba e ca nr. mare de fani/suporteri/admiratori(sau cum vrei tu sa le zici), probabil e un pic avantaj, dar si un dezavantaj, pt. ca ii face pe toti "ceilalti" sa nu poata judeca obiectiv acest caz :P

  2. Si aici o sa te contrazic...sa "lucram" pe exemplul tau, zic...tu ii dai bani functionarei pt. a-ti crea un avantaj, nu pt. a-ti "analizeze dosarul mai bine"...Mita era pt. a juca corect. (ce zici de afirmatia asta!?)

  Faptul ca exemplul tau e cu "dinamo" nu te face obiectiv - asta asa ca o paranteza ;)

  3. Nu sunt un om rau, dar in cazul asta iti doresc sa ramai in continuare fara contraargumente :D

  • 05.04.2012  8:05 PM de Exprimare Libera Reply

   Clar n-ajungem la un consens, suntem amândoi subiectivi

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.