Azi dimineață am avut surpriza de a-mi găsi mașina lovită în parcare. Bara din spate trebuie schimbată și aripa revopsită, la prima vedere. Trecând pe drumul spre muncă pe lângă serviceul la care îmi fac și reviziile, m-am gândit să întreb cam cât durează reparația, să știu și eu cam cât trebuie să stau fără mașină.

Surpriza cea mare a venit când i-am întrebat dacă au decontare directă cu Astra Asigurări. Se pare că Astra nu le-a mai plătit reparațiile de ceva timp încoace, adunându-se o datorie destul de mare. Zicea tipul, foarte sigur pe el, că niciun service nu mai repară mașinile pe polițele casco de la Astra, findcă toate au sume mari de recuperat de la ei. Nu l-am crezut pe cuvânt și m-am oprit la primul service pe care l-am văzut. Răspunsul a fost același.

Aveți mare grijă dacă aveți polițe casco la Astra Asigurări. Legea spune că Fondul de Garantare gestionat de către CSA ar trebui să plătească in cazul unui faliment, însă toți păgubiții de la Caritas și FNI știu cum stă treaba când e vorba să primești bani de la stat.

Mai multe pe tema asta aici.

 

2 Comentarii

 

  1. 04.06.2012  9:13 AM de Vasile Reply

    Si eu astept de mai mult de un an o decontare, dar nici nu le pasa, i-am actionat si in instanta, totul se misca greoi, bani cheltuiti si nu o sa mai primesc nimic. Am inteles ca va intra cand de curand in faliment, prin iunie-iulie, nu mai au bani in conturi, si i-au mutat. O mare teapa nationala, din nou.

  2. 14.09.2012  2:52 PM de Mihai Reply

    Eu am o dauna totala din iulie. Pe 13 august am semnat cererea de solicitare a platii despagubirii si ... azi e 14 septembrie. Inca nu au platit. Cred ca o societate care nu isi poate plati obligatiile nu are ce cauta pe piata. Mi-am sfatuit toti prietenii si toate cunostintele sa nu faca asigurari la Astra. O sugerez tuturor romanilor. In felul acesta vom scoate de pe piata o firma neserioasa. Si asa, presedintele si-a dat demisia acum 2-3 luni, au urmat alte demisii ... Lucrurile merg prost acolo. Ei traiesc din banii nostri. Daca incetam sa platim ... dispar. Le dam o mana de ajutor sa ... dispara ?

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.