Matusa prietenei e internata la Bagdasar. N-are importanta pentru ce. Relevant e faptul ca dupa ce am vazut cateva saloane, eu unul prefer sa mor de boala decat sa urmez un tratament intr-unul din spitalele de stat. Nu stiu, nu sunt expert, poate sunt si spitale mai ok, poate avem (cativa) doctori minunati si asistente de nota 10, insa halul in care arata spitalele astea iti taie orice dorinta de a lupta ca sa ramai in viata. Mizerie, bolnavi ingramaditi unul peste altul, oameni care cersesc in fata spitalului bani de medicamente si sentimentul ca majoritatea celor internati acolo s-au impacat cu soarta.

Cat poate costa sa renovam spitalele astea? 20 de milioane de euro pe spital? 50? 100? Am imprumutat 20 de miliarde de euro numai in ultimii ani! Nu puteam sa folosim 10% din ei ca sa renovam 20 din spitale?

Ne luptam sa le marim salariile profesorilor care isi fac treaba atat de bine incat 70% din elevii lor au picat BAC-ul! Vrem sa marim salariile bugetarilor desi lucreaza 3 ca sa faca treaba unuia singur! Dar spitalele? Vorbim toti de ele, insa nimeni nu face nimic!

 

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.