Nu citesc acest site, la fel cum nu citesc nu citesc nici unul din celelalte siteuri ale lor construite pe aceeasi platforma si aruncate pe un domeniu nou doar pentru a mai mulge niste bani de la advertiseri.

Insa din cand in cand mai dau click pe o reclama si mai sfarsesc pe unul din ele si de fiecare data ma enervez la acelasi lucru: taburile alea nesuferite! Orice articol are minim 2 taburi active (articol si comenteaza) si de fiecare data cand dai click pe unul din ele iti incarca din nou pagina. Nu stiu cat va pricepeti insa va spun eu ca e un lucru banal un javascript care sa-ti grupeze pe taburi continutul astfel incat sa nu mai fie nevoie de inca o solicitare la server de fiecare data cand dai click pe el. Si atunci de ce nu implementeaza si ei o solutie de genul asta? E simplu, findca fiecare reincarcare de pagina e contorizata ca o afisare in plus. Lucru care se traduce in mai multi bani de la advertiseri, findca au multe afisari. Nu conteaza ca e obositor si enervant pentru vizitator sa astepte de fiecare data sa se reincarce pagina, pentru ei nu vizitatorul e important findca nu el plateste. Noi suntem doar prostii care sunt atrasi de titluri senzationale, scrise cu fonturi mari, pentru niste articole care nu au nici o treaba cu titlul. Si totusi au succes si afacerea le merge bine.

P.S. N-am dat nici un link catre ei, findca nu merita. Nu mor ei din cauza asta, dar macar ma simt eu un pic mai bine :P

Sursă necunoscută

 

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.