Findca eu chiar nu inteleg cum se face matematica la Comitetul Olimpic. Intr-un articol de pe Tolo.ro, Octavian Morariu, seful olimpismului romanesc, spune urmatoarele:

COSR a închiriat și plătit din fonduri proprii, pînă cînd și dacă statul îi va da banii necesari, un mic hotel din centrul Londrei, numit 30 Pavilion Road, “plasat chiar în spatele magazinului Harrods și la doi pași de Hyde Park”. “E un butic- hotel cu 10 camere”, îl descrie Morariu. 250.000 de euro reprezintă chiria pe aproximativ trei săptămîni, iar 30.00 de euro costă funcționarea “pentru că, din economie, vom aduce personalul de la Izvorani și vom lua mîncare de la supermarketuri”. O cameră în regim hotelier la “30 Pavilion Road” costă 180 de lire pe noapte, dar românii închiriază tot hotelul.

Amu, eu inteleg din asta ca au inchiriat toate cele 10 camere pentru 3 saptamani, platind 250.000 euro. Adica app. 10.000 de euro pe zi. Insa tot ei zic ca o camera acolo costa 180 de lire pe zi, deci 10 camere x 180 = 1.800 de lire pe zi. Asta inseamna ceva peste 2.000 de euro pe zi. Si atunci unde sunt restul de bani pana la 10.000 de euro pe zi?? Mai ales ca functionarea a fost platita separat cu 30.000 de euro!?

Nu mai spun ca de obicei, cand inchiriezi tot hotelul pentru o perioada mai mare, primesti un discount considerabil!

Iar raspunsul lui la o intrebare asemanatoare a lui Tolontan a fost: “Franta a platit 7 milioane de euro, bineinteles pentru o cladire mai mare!” Iarta-ma frate, n-am stiut! Daca ma gandesc mai bine, datorita tie am facut o economie de 6.7 milioane de euro! Sarumana, stimabile conducator.

 

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.