Asa suntem noi romanii, ghinionisti! Am facut si noi o mandrete de stadion, am aranjat un amical tare cu o echipa bine cotata, ba chiar am facut un contract beton sa fim siguri ca vin si ca-si aduc toate vedetele si cand ne era lumea mai draga, s-a scufundat planeta!

Argentinienii au zis ca nu-i intereseaza de contract, nu-i intereseaza de bani, au probleme mai importante de rezolvat decat sa-si faca griji de un amical. Si au dreptate. Au una din cele mai bune echipe din lume si totusi nu reusesc sa faca nimic la nici un turneu important. Dar asta-i alta discutie. Intrebarea e, noi ce facem? Pai, Mircea Sandu zice ca lucrurile sunt simple: daca nu jucam cu Argentina, ori reusim sa aranjam un amical cu Portugalia ori inauguram stadionul la meciul cu Franta, de pe 6 septembrie. Cine vrea isi pastreaza biletele, cine nu primeste banii inapoi.

Enervant e ca de data asta nu pot sa reprosez federatiei nimic. Nu-i vina lor, chiar si-au facut treaba bine. M-a surprins placut mai ales ingineria cu biletele, si-au dat silinta ca orice om sa apuce sa vada meciul.

Asta e, shit happens! Am pierdut un amical, dar sa nu uitam ca ramanem cu un stadion superb!

Sursă necunoscută

 

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.