Tine cineva pariul? :D

Golurile vor fi marcate de Messi (de doua ori) si Sanchez pentru Barcelona si de Benzema pentru Real Madrid. Meciul va fi dominat clar de catalani, madrilenii bazandu-se doar pe contraatacuri taioase.

Simt asta fratilor, o simt! Bagati la pariuri ca e groasa!

Revin cu update dupa terminarea meciului.

L.E. Da, s-a terminat meciul si eu am gresit un gol si un marcator. Scorul final a fost 3-2, Messi a facut dubla si Benzema a marcat, dar in locul lui Sanchez a marcat Iniesta si a aparut si golul lui Ronaldo undeva intre.

Meciul a fost superb, chiar daca s-a vazut din numarul de greseli ca cele 2 echipe nu si-au gasit inca ritmul. Mourinho a schimbat tactica, urcand fundasii spre mijlocul terenului si ingustand liniile in incercarea de a bloca jocul de pase al Barcelonei printr-un presing agresiv. Aici a gresit, findca pe un teren de dimensiuni mari si cu niste fundasi ca Pepe si Carvalho, mai lenti decat Pedro si Messi, spatiul mare dintre fundasi si poarta a permis aparitia primului gol dupa o pasa geniala a lui Messi.

Barcelona a incercat sa-si faca jocul de pase si chiar daca a gresit de multe ori din cauza presingului Realului, scorul final este unul meritat.

De remarcat gestul de badaran al lui Mourinho de la meleul din finalul meciului, cand l-a tras de ureche pe unul din asistentii lui Guardiola pentru a incinge spiritele. O fi el destept, insa nesimtirea lui depaseste de multe ori orice limita.

Meciul a fost castigat pe merit de Barcelona, insa la cum a jucat Realul se anunta un campionat spectaculos.

Omul meciului: Messi
Imediat dupa el: Iniesta. Tin minte ca ziarele locale scriau pe vremea lui Ronaldinho ca Iniesta este la fel de tehnic ca acesta. Credeam atunci ca spun asta din nationalism, insa m-am convins de-a lungul timpului ca Iniesta este un jucator magnific. Daca nu castiga macar odata Balonul de aur, inseamna ca nu stim sa apreciem valorile.

Rezumatul partidei:

 

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.