1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul ExprimareLibera.ro, precum si orice alt material avand legatura cu ExprimareLibera.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut ExprimareLibera.ro”), apartin ExprimareLibera.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ExprimareLibera.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea ExprimareLibera.ro.
De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in ExprimareLibera.ro, transmiteti ExprimareLibera.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul ExprimareLibera.ro si produselor ExprimareLibera.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

2. Utilizarea continutului ExprimareLibera.ro

Puteti copia si printa Continutul ExprimareLibera.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul ExprimareLibera.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ExprimareLibera.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului ExprimareLibera.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului ExprimareLibera.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ExprimareLibera.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ExprimareLibera.ro asupra Continutului ExprimareLibera.ro.
Orice utilizare a continutului ExprimareLibera.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului ExprimareLibera.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: exprimarelibera.ro[at]gmail.com

3. Suspendarea accesului

ExprimareLibera.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul ExprimareLibera.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale siteului

ExprimareLibera.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, ExprimareLibera.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. ExprimareLibera.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasati “Iesi din cont” la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de ExprimareLibera.ro
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, ExprimareLibera.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul ExprimareLibera.ro, indiferent ca accesul se rezlizeaza de catre un utilizator sau un abonat ExprimareLibera.ro. ExprimareLibera.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. IN situatia in care se descopera accese de acest gen, ExprimareLibera.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre ExprimareLibera.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii acordului de Confidentialitate al ExprimareLibera.ro.

7. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de ExprimareLibera.ro

ExprimareLibera.ro va poate pune la dispozitie mai multe platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori ExprimareLibera.ro. In ideea in care ExprimareLibera.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de ExprimareLibera.ro este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor ExprimareLibera.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de ExprimareLibera.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul dvs. de email pe care ExprimareLibera.ro vi-l poate pune la dispozitie este limitata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii sau ale moralei.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea ExprimareLibera.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri ExprimareLibera.ro.
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de ExprimareLibera.ro.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie ExprimareLibera.ro, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi ExprimareLibera.ro pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Orice platforma de comunicatie ExprimareLibera.ro care face posibila publicarea unor teste, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora ExprimareLibera.ro nu are nici un control. ExprimareLibera.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe una dintre platformele ExprimareLibera.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in ExprimareLibera.ro, sunteti de acord sa cedati ExprimareLibera.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, ExprimareLibera.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului ExprimareLibera.ro, a software-ului ExprimareLibera.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida ExprimareLibera.ro. ExprimareLibera.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca ExprimareLibera.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
ExprimareLibera.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, ExprimareLibera.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea ExprimareLibera.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere ExprimareLibera.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

8. Forta Majora

ExprimareLibera.ro, afiliatii si in general, furnizorii de informatie catre ExprimareLibera.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de platformele ExprimareLibera.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ExprimareLibera.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la ExprimareLibera.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ExprimareLibera.ro, erorile de operare, greva, etc.

9. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord:
ExprimareLibera.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, ExprimareLibera.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor ExprimareLibera.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de ExprimareLibera.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti:
Parti ale continutului inclus in ExprimareLibera.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care ExprimareLibera.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului ExprimareLibera.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. ExprimareLibera.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, ExprimareLibera.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din ExprimareLibera.ro.

Notificari:
Orice notificare catre ExprimareLibera.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul emailului, la adresa mentionata in prezentul document.

10. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

Comentează

 

Adresa ta de email nu va fi publicată.